Terug naar overzicht

Seat Leon SC 1.2 TSI, Top staat | Alcantara | Sportief |

Verkocht

Seat Leon SC 1.2 TSI, Top staat | Alcantara | Sportief |

Verkocht

101.224 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
2017 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2017 Handgeschakeld 101.224 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
T338nx
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating (internationaal) 06-02-2017
APK vervaldatum 25-08-2025
Tellerstand 101.224 KM
Kleur Zwart
Bekleding Leder/Alcantara
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 3
Gewicht 1193 kg
Maximum massa geremd 1300 kg
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld 6
Aantal cilinders 4
Vermogen 81 kW / 110 PK

Exterieur

Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Centrale vergrendeling
Metaalkleur
Park distance control
Sportvelgen
Trekhaak
Trekhaak met afneembare kogel

Infotainment

Bluetooth
Navigatiesysteem
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel

Interieur

Airco
Elektrische ramen voor
Lederen bekleding
Stuurbekrachtiging

Comfort

Cruise control
Regensensor

Veiligheid

Isofix bevestiging voor kinderzitjes

Beschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Seat Leon SC heeft 101240 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Verder is de Seat uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Seat is voorzien van isofix-aansluiting en centrale portiervergrendeling.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.

De auto wordt afgeleverd met nieuwe distributieriem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Welkom bij All-In Auto's,

Wat leuk dat u de tijd neemt om de beschrijving te lezen. Deze auto is namelijk ook echt de moeite waard, wees ook niet bang om vragen te stellen of om ons feedback te geven op onze advertenties, dit waarderen wij enorm.
Bent u tijdens het kijken van de foto's van onze auto toch nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf of naar eventuele aanvullende mogelijkheden bij de aflevering van een auto? Stel gerust uw vragen wij streven er naar zo snel mogelijk te reageren om voor u de juiste informatie te leveren, en misschien wel een afspraak in te plannen voor het bezichtigen en proefrijden in een van onze auto's.

Ons bedrijf is met ruim 15 jaar ervaring in de autobranche opnieuw gestart onder een andere naam. Voor u als klant snap ik dan ook dat het missen van een website bij de advertentie een punt van wantrouwen kan zijn. En het nog niet hebben van reviews het dan ook een stuk minder aantrekkelijk maakt om de auto te willen bezichtigen. Het goede nieuws daarom is dat wij wel in een opstart fase zitten, dit betekent dat de website nog onder constructie is en dat bij het kopen van een van onze auto's u een hoop kunt betekenen voor ons vooral in deze fase.

Leuk dat u het hele bericht hebt gelezen, wie weet tot snel!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox